Over Ons

Gastro By Mo

Over Ons

Mo groeide op boven een beenhouwerij aan de Marnixplaats. Als slagerszoon keek hij met grote ogen toe hoe zijn vader vakkundig runderen en lammeren uitbeende – een stiel die hij sinds 1976 had geperfectioneerd. Koken leerde hij van zijn moeder, die altijd iets op het vuur had staan en elke ochtend het huis vulde met de geur van versgebakken brood. Tussen de bedrijvigheid van de winkel en de warmte van de keuken ontstond zijn liefde voor puur, goed eten en leerde hij de waarde van ambacht en doorzettingsvermogen. Een ondernemer was geboren, al wist hij dat zelf nog niet.
Zijn passie voor koken bracht hem bij de grootste chefs ter wereld: grootmeesters als Gordon Ramsay, Alain Ducasse, Heston Blumenthal en Jérôme Banctel, leerden hem de essentie van gastronomie.
Vandaag deelt Mo die kennis en liefde voor eten in zijn eigen zaken, waar hij als gepassioneerd horeca-eigenaar inzet op eerlijke, verse ingrediënten, passie voor het vak en echte gastvrijheid.
Een ode aan stamvader Chaib, aan zijn ouders en aan de tafelmomenten van vroeger. Wees welkom en schuif mee aan.